maanantai 20. huhtikuuta 2015

Yrttiset broileripihvit

Hengissä ollaan yhä jos joku on sitä ehtinyt jo viimeaikoina epäillä :D Noh, hädin tuskin koska tälläkin hetkellä vaihteeksi antibiooteissa mutta suurin syy blogihiljaisuuteen on se, etten ole kotona paljoa viimeaikoina viihtynyt. Välillä piipahtanut hiukan lukemassa pääsykokeisiin ja silloin tällöin nukkumassa mutta eiköhän tämäkin tilanne kohta taas palaudu ennalleen ja blogikin herää taas. Ikävä leipomista ja kokkaamista! :P Mutta nyt jos vaikka asiaan! Kyllästyin mussuttamaan pelkkiä normi broilerifileitä vihannesten kanssa (yhden hengen gourmet pikalounaat xD) ja tänään paistoin broilerin jauhelihasta yrttisiä pihvejä. Nam. Näyttää joo ehkä koiranruoalta vihanneskasan päällä (äläkä unohda ketsuppia, hahahhaa)  mutta kyllä tällä pienen potilaan masu täyttyy :D





Ainesosat (8 kpl):

6 valkosipulinkynttä
800g broilerinjauhelihaa
2 kananmunaa
2 tl suolaa
3,5 tl pasta basilico -maustetta (Santa Maria)
2 tl oliiviöljyä
5 rkl (0,75 dl) korppujauhoja


Ohje:

Lämmitä uuni 200 asteeseen. Hienonna valkosipulinkynnet ja sekoita käsin kaikki aineosat yhteen. Taputtele massasta kahdeksan parin sentin paksuista pihviä ja paista noin 20 minuuttia.




Vinkki: Tosi gourmet'a (ja tuskin pitäisi edes tehdä tätä lisäystä jos haluan säilyttää mitään uskottavuutta hah!) mutta ketsuppi oli muunlaisen kastikkeen puuttuessa aika must lisä näihin yrttisiin herkkuihin. Don't judge, ei ollut mitään parempaakaan kaapissa ;D

Vinkki:  Tai jos ketsuppi ei oikein uppoa niin joku yrttinen kastike (tai esim. Creme Bonjour Cuisine: valkosipuli & yrtit!) ois varmasti tosi jees :)



PS. Mun pitäis vissiin lisätä tonne reunaan joku opiskelijagourmet  -tunniste näille about 5 aineosan "tarjoa ketsupin kera" -aterioille  xD


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole ihana ja jätä kommentti :)