tiistai 3. helmikuuta 2015

Kardemumma-mustikkatuorepuuro

Tää mun blogi on tänä vuonna näköjään repsahtanut ihan terveys- ja kaninruoka -vaihteelle mutta eipä se kai haittane. Allekirjoittaneen (+ perheen) linjoja ainakaan :D Täksi aamuksi ajattelin rentoa ja kiireetöntä aamiaista omissa oloissani mutta ei taas näköjään mennyt ihan niin kuin Strömsössä. Tää neiti näpsä AKA unelma-abiturientti meinaan oli taas perillä päivistä eikä tiennyt että matikan preliminäärikoe oli tänään ja hengailin vielä pyjamassa kotona kun kyseinen koe alkoi kaupungilla. Siispä heitin tämän naamaan about kahdella lusikallisella ja juoksin kokeeseen tunnin myöhässä. Sinne meni se rauhaisa aamiainen... Pääsin sentään hei myöhässä sisään kokeeseen (ei itsestäänselvää) joten ei tää aamu sit ihan niin katastrofi ollut kuitenkaan :D Rehellisesti sanottuna olin jo aivan kasat housuissa että hiphei, nyt musta tuleekin sitten viidennen vuoden lukiolainen mutta ei tainnutkaan tulla :P Mutta jos nyt vaikka asiaan...




Aineosat (2 annosta):

2 dl kaurahiutaleita
2 rkl chiansiemeniä
1,75 dl maitoa tai vettä
1,5 dl (juotavaa) mustikkajogurttia (itse käytin tätä juotavaa Vitalinea)
2 dl mustikoita
0,75 tl kardemummaa
0,5 tl vanilja-aromia
(sokeria)

+ banaania




Ohje:

Sekoita kaikki aineosat joko ilmatiiviiseen astiaan tai kelmulla peitettyyn kulhoon ja anna tekeytyä jääkaapissa yön yli. Mussuta pois aamulla esim. banaanin kera :)







4 kommenttia:

  1. Namiii! Ihania kuvia, pakko kokeilla <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon! ♥ Kokeile ihmeessä :)

      Poista
  2. Huippu ohje! :) ja myöhäiset synttärionnittelut! Näytät muuten tuossa profiilikuvassasi hieman marilyniltä ;) ihanan retro :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, tämä on niin hyvää!! ♥

      Ja kiitos paljon ihana :) Kuulin itseasiassa tuona samaisena päivänä jolloin tuo kuva otettiin että näytän joltain menneiden vuosikymmenten tähdeltä mun tyylin perusteella :D

      Poista

Ole ihana ja jätä kommentti :)