perjantai 16. tammikuuta 2015

Vadelmainen tuorepuuro

Tai raakapuuro mitä nyt onkaan. Rakkaalla lapsella monta nimeä. Anyways, söin joskus todella paljon normaalia kaurapuuroa koska jostain syystä vain rakastin sitä. Aamupalaksi, välipalaksi, iltapalaksi, koska vaan. Makuja sai vaihdeltua mausteilla, mehukeitoilla, hedelmillä, jogurtilla ja teinpä minä joskus porkkanapuuroakin. Jossain kohti siinä main kun tuota oli pari vuotta kestänyt, tuli vaan seinä vastaan. Tässä kohtaa vasta muu perhe innostui aamupuurosta ja itse olin niin over it. Tuorepuurot ovat kuitenkin asia erikseen: viileä, raikasta ja vain taivas on rajana sisällön suhteen. Tänä aamuna mentiin melko simppelisti vaniljaisella vadelmapuurolla kardemummalla maustettuna mutta kun tämä on vaan niin damn hyvää! Inspiraatio Minkalta ;) Ja pahoittelen kuvien huonoa laatua, noloa suorastaan mutta talviaamuna kun ei valoa ole yhtään! Ehkä mie joskus päivitän sit tänne paremmat :P




Ainesosat (2 annosta):

2 dl vanilja-soijajuomaa (Alpro)
1 (+ 0,25) dl ananas-persikkajogurttia
2 dl kaurahiutaleita
1 rkl chiansiemeniä
2 dl vadelmia
ripaus kardemummaa

+ 1 banaani


Ohje:


Sekoita kaikki hyvissä ajoin (esim. edellisenä iltana) suurehkossa kulhossa ja peitä kelmulla. Aamulla halutessasi sekoita joukkoon loput n. 0,25 dl jogurttia ja nauti banaaniviipaleiden kera.





 Pää suorastaan surisee jo uusista makuyhdistelmistä joten palailen todennäköisesti näissä merkeissä pian ;)

2 kommenttia:

  1. Ei vitsi pakko kokeilla, kun noita chiasiemeniä on kaapissa. Tuleeko tästä kovin kokkareista? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kokeile, tämä on tosi hyvää! :) Eikä ollut mitenkään kokkareista... kai :DD Mun mielestä just ihana koostumus, pehmeä ja muutenkin namnam. Kokeile niin tiedät ;)

      Ajattelin laittaa uusia tuorepuuroideoita testaukseen taas heti alkuviikosta :)

      Poista

Ole ihana ja jätä kommentti :)