lauantai 31. tammikuuta 2015

Sweet chili -katkarapusalaatti

Nyt kun masu on täynnä Amarillon darrasapuskaa niin on aika voittamattoman hyvä sauma tulla kirjoittelemaan salaattipostausta, don't ya think? :D Tulee kivan vaaleanpunainen itsepetoksen kupla että ai juku kun oonkin syönyt hyvin viimeaikoina :DD Mutta oikeasti tää on tosi hyvä salaatti, suosittelen! Helppo pyöräyttää, makua ei todellakaan puutu + sipseillä ja salsalla tulee sopivasti perjantai-illan meininkiä.





Ainesosat (4 annosta):

(rypsiöljyä)
2 suurta porkkanaa
1 punainen chili
450g suuria katkarapuja (sulatettuja)
suolaa
mustapippuria
ripaus juustokuminaa
0,75 dl sweet chili -kastiketta

rapeaa salaattia
pinaattia
4 tomaattia
maissia
ketsuppia
guacamolea



Ohje:

Sulata katkaravut, mieluusti ajan kanssa siivilässä. Pilko porkkanat pieniksi ja paista pannulla öljyssä/keitä kunnes melko pehmeitä mutta jätä vähän purutuntumaa (poista mahdollinen vesi tämän jälkeen). Lisää hienonnettu chili, kuullota hetki ja sekoita mukaan katkaravut. Paista kuumiksi ja poista turha neste. Mausta suolalla, pippurilla sekä halutessasi ripauksella juustokuminaa ja sekoita lopuksi sweet chili -kastike. Kasaa annos ensin  salaatista + pinaatista, sitten tomaatista, maissista ja ketsupista ja viimeisenä katkaraputahnasta sekä guacamolesta.




Tää on oikeesti hyvää *_*


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole ihana ja jätä kommentti :)