perjantai 30. tammikuuta 2015

Blogi 1v!

Niin siitäkin on jo vierähtänyt vuosi (ja 128 postausta!) kun pitkän jahkailun ja funtsimisen jälkeen päätin että täytyy mun nyt hei omakin ruokablogi hommata eikä vaan seurata muiden omia, ja klikkasin Bloggerin "luo uusi blogi" nappia jo kolmatta kertaa. Hurjan nopeasti on viimeinen vuosi mennyt ja tämä on oikeastaan osoittanut paljon hauskemmaksi ja koukuttavammaksi harrastukseksi kun edes aluksi ajattelinkaan! Kävijöitäkin on alkanut kertymään jo ihan mukavat määrät joten iso kiitos kaikille lukijoille ja kohti seuraavaa synttäripäivää :)

Ohje näihin herkkuihin mokkakuorrutteisiin muki-piimäkakkuihin täällä!


4 kommenttia:

 1. Suuren suuret onnittelut ekan vuoden kunniaksi <3 Mukana lähes alusta asti ja vahvassa koukussa siitä asti sun resepteihin ja "jorinoihin" :) sori sanavalinta mut oli ihan pakko :D:D kiitos mahtavasta vuodesta ja inspiraatiosta. Mahtavaa seurata ku sä oot niin sydämelläs täs mukan! Toivottavasti vuosia tulee vielä monta lisää, ellei opiskelijamätöt aka jauhelihamakaronimössö sit ala houkuttaa ;) t. Anni

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos <3 Hahahahahahaaa joo ei mitään! :D Tiedän kyllä itekin et näis mun jutuis hyvin harvoin on mitään tolkkua mut kiva kuulla että muutkin tykkää :D Joo eiköhän samaa rataa jatku toivottavasti vielä monia vuosia :) Syksyllä tietysti viimeistään mun kokkausbudjetti laskee + ruokittavat suut vähenee kun muutan omilleni toiseen kaupunkiin mutta eiköhän nää ihan yhtä laadut(tomat) jutut jatku täällä blogin puolella silti :P Aina sitä kuitenkin pitää syödä (ja löytää tilaisuuksia leipoa!) niin blogi kyllä jatkuu :)

   Poista
 2. Onnea jatkoon!

  Olet ehtinyt paljon vuoden aikana!

  Blogisi on suosikeissani, eli löydän sen helposti, kun tarvitsen jotain raikkaita ideoita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Raili! :)

   On kieltämättä tullut tosi paljon kokkkailtua ja leivottua kaikenlaista viimeisen vuoden aikana ja tämä blogi tsemppaa vielä entistäkin enemmän kokeilemaan kaikkea uutta :)

   Poista

Ole ihana ja jätä kommentti :)