sunnuntai 2. marraskuuta 2014

Grillatut teriyaki-nauta -wrapit

Tämän ei pitänyt päätyä blogiin ollenkaan mutta nämä olivatkin ah niin hyvää perjantai-illan helppoa ruokaa, että pakkohan mun on tämä tännekin postata! Aluksi piti tehdä jotain vähän erilaista, mutta ruokakaupassa pakon edessä tulikin suunnitelma B kuvioihin. Ei huono veto ollenkaan:  ihanan rapeita, mausteisia ja lihaisia, mmmhh! Pahoittelut huonosta kuvasta, nappasin sen vaan kiireessä siskoa kiusatakseni enkä siis tosiaan tätä ohjetta tänne aluksi aikonut edes laittaa :D



Kunnon true lady -iltaruoka mulla perjantaina: nauta-wrap ja gin&tonic ;D


Ainesosat (4 kpl):

öljyä paistamiseen
2 punasipulia
1 punainen paprika
400g naudansuikaleita
teriyaki: sesame & ginger-kastiketta (Santa Maria)
2 tomaattia
taco-dippiä (kermaviili + taco-dippimaustepussi)
4 kpl Lapin Rilla -ohut rieskoja


Ohje:

Pilko punasipulit ja suikaloi paprika, paista öljyssä kunnes ne ovat täysin pehmenneet (kärsivällisyyttä :D). Lisää naudansuikaleet, kypsennä ja sekoita mukaan reilusti teriyaki-kastiketta. Kuutioi tomaatit ja valmista dippikastike. Levitä tacodippiä rieskalle ja lisää keskelle liha-kasvistäytettä sekä tomaattikuutioita. Tee rieskasta rulla (sauma ylöspäin) ja grillaa rapeaksi voileipägrillissä.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole ihana ja jätä kommentti :)