sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Vaniljaiset banaani-raejuustopannukakut

Menin tuossa yksi aamu kouluun vasta klo 11:30 ja mitäs muutakaan sitä nyt laiskana aamuna tekisi kuin hyvää aamiaista?! Sitähän miekin. Anyways, mulla oli tarkoitus suorittaa uusi yritys niistä ah-niin-hypetetyistä banaaniletuista, joihin tulee vain banaania ja kananmunaa mutta en vaan kykene siihen. Okei, tällä kertaa lisäsin taikinaan raejuustoa saadakseni paremman koostumuksen kuin viimeksi (don't ask) mutta homma kusahti silti. Taas kerran kaavin pannulta pienen ja pehmoisen mutta auttamattoman ruttuisen nökäreen, joka ei siis muistuttanut pannukakkua ei sitten edes etäisesti. Plan B. Mie en mun silmissä vilkkuvasta herkkuaamiaisesta suostunut luopua, joten tilanne oli pelastettava kauraleseillä ja vehnäjauholla. Noh, olipa sentään paljon täyttävämpiä näin: protskua kananmunista ja kuitua kaurasta. Eipä ole valitettavaa näissäkään. Ja ihan totaalisen mahtavan hyviä vaikka itse sanonkin ;)




Ainesosat (16 kpl):


4 kypsää banaania
5 kananmunaa
2,5 dl raejuustoa
1 tl ruokasoodaa
muutama tippa vanilja-aromia
2 dl kauraleseitä
1,5 dl vehnäjauhoja


+ pensasmustikoita, vaniljajogurttia ja Wiener Nougat -krokanttia.



Ohje:

Soseuta banaanit, kananmunat, raejuusto, ruokasooda sekä vanilja-aromi tehosekoittimessa tasaiseksi. Kääntele lopuksi nuolijalla kauraleseet ja vehnäjauhot mukaan taikinaan. Paista öljytipassa keskilämmöllä. 




Eivät nämä omasta mielestäni aivan voittaneet näitä ah niin täydellisiä vegaanisia pumpkin spice- ja kaakaopannukakkuja, mutta paljoa ei todellakaan hävitä näissäkään. Nälkääpitävää herkkua vaniljajogurtin ja mustikoiden kera! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole ihana ja jätä kommentti :)