perjantai 1. elokuuta 2014

Kaura-chia -raakapuuro päärynä-mangopyreellä

Taas tuli tehtyä tätä ah niin namia chia-kaura -raakapuuroa paksun kylmän mangopyreen kera. Tällä kertaa mukana oli banaanin sijasta päärynää, hyvää tämäkin joskin vähän vähemmän makeaa mitä aiemmin tekemäni banaaniversio. Niin täydellinen kylmä, terveellinen, raikas ja hämmästyttävän täyttävä herkkuaamiainen helteisenä aamuna. Nam.




Ainesosat (4 annosta):

Mango-päärynäpyree

2 mangoa
2 päärynää
0,5 dl mantelijuomaa (Alpro)
(päärynäaromia)


Kauraseos

6 rkl chia-siemeniä
3,75 dl kauraa
2,75 dl mantelijuomaa (Alpro)
1 banaani
1 rkl vaaleaa siirappia


Ohje:

Soseuta mangot, päärynät ja mantelijuoma tasaiseksi tehosekoittimessa. Sekoita erillisessä kulhossa chia-siemenet, kaurahiutaleet, mantelijuoma ja siirappi. Muussaa huolellisesti haarukalla kauraseokseen yksi kypsä banaani. Annostele neljään suureen lasiin noin puolet mango-banaanipyreestä, lusikoi seuraavaksi kauraseos tasan laseihin ja kaada loppu mangopyre kaurakerroksien päälle. Aseta jääkaappiin yöksi ja nauti aamulla.





2 kommenttia:

  1. Ah, näyttää niin herkulliselta ja sopivan raikkaalta helleaamuun! Kiva idea laittaa yhteen hedelmäistä makeutta ja kauraisempaa settiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, on muuten aivan järkyttävän hyvää! :D Vielä enemmän tykkäsin kyllä siitä banaaniversiosta jonka tein about viikkoa ennen tätä. Kannattaa kokeilla, aivan ihanaa! Ja vaikka mie voisin syödä aamulla vaikka norsun, niin tämä riittää täyttämään jopa mun pohjattoman mahan :)

      Poista

Ole ihana ja jätä kommentti :)