maanantai 4. elokuuta 2014

Cocktailpiirakat savulohi-hoisin -tahnalla

Järjestettiin tuossa kaveriporukalla kivat illanistujaiset/ulkogrillailut joihin piti sitten nopeasti keksiä jotain suolaista herkkua mukaan vietäväksi. Aikaa oli vähän ja kesä on selkeesti muutenkin sulattanut mun aivot joten pieniä vaikeuksia meinasi esiintyä mutta tulihan se idea sieltä lopulta, cocktailpiirakoita kevyesti Japani-henkisellä tahnalla. Kovasti näistä tunnuttiin tykkäävän ja parikin ihmistä kyseli itseasiassa että josko tämä ohje täältä blogista löytyisi. Siinä siis syy miksi tämän tänne postaan vaikka melkein samanlainen tahna täältä jo löytyykin :)




Ainesosat (n. 20:lle pikkupiirakalle):

150g (kevyt)kermaviiliä
250g lämminsavulohta
n. 7 tl hoisin-kastiketta (tarvittaessa lisää)
pieni turaus wasabia
reilu kourallinen pieneksi hienonnettua kevätsipulia
suolaa
valkopippuria


Ohje:

Soseuta sauvasekoittimella ja tarjoa kylmänä cocktailpiirakoiden kera.


2 kommenttia:

Ole ihana ja jätä kommentti :)