tiistai 15. heinäkuuta 2014

Kevyt tomaattinen tonnikalatahna

Mun rupesi yksi päivä tekemään kauheasti mieli tonnikalatahnaa paahdetulla leivällä (tai toisinpäin :D) ja pienenä inspiraationa mielessä kummitteli eräs paprikainen tunatahna jota söin taannoin kaverillani. Syntyi tosi yksinkertainen ja helppo resepti suolaisen nälkään, joka on nopeudellaan juuri loistava aamupalalle :)




Ainesosat:

1 prk (200g) kevyt-kermaviiliä
2 tlk (2x185g) tonnikalahiutaleita vedessä
2 tlk (2x70g) tomaattipyrettä
kourallinen hienonnettua punaista paprikaa
kuivattua oreganoa maun mukaan
2 tl paprikajauhetta
ripaus mustapippuria
ripaus (ranskanperunamauste)suolaa
ripaus cajun-maustetta



Ohje:

Valuta tonnikalat hyvin ja hienonna paprika aivan pienenpieneksi. Soseuta kaikki aineet paitsi paprika keskenään sauvasekoittimella, paprika kannattaa käännellä mukaan vasta lopuksi (voit toki myös soseuttaa osan paprikahippusista). Tarkista maku ja tarjoa paahtoleivän kanssa.




Vinkki: Edellisessä postauksessa ihan yhtä lailla herkullinen lohitahna!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole ihana ja jätä kommentti :)