keskiviikko 11. kesäkuuta 2014

Texmex-salaatti

Tämä resepti menee taas täysillä siihen hardcore masterchef/ruokabloggari -kategoriaan, tiedetään, mutta joskus yksinkertainen vaan toimii. Yksi yö jostain syystä pyörin hereillä kauheissa tuskissa koska mun vaan teki niin mieli tälläistä salaattia (mun suuret mielihalut/piilotellut syöppöyskohtaukset jostain syystä tapahtuu aina öisin...) joten heti seuraavana mahdollisena päivänä hellan ääreen. Nopeaa, helppoakin helpompaa, kevyttä ja edullista. Siis miksipä ei!




Ainesosat (4:lle):

400g naudan jauhelihaa
keltainen paprika
1 keltasipuli, hienonnettuna
2 valkosipulinkynttä, hienonnettuna
puolikas punainen chili, hienonnettuna
5 rkl Worcestershire-kastiketta
juustokuminaa maun mukaan (paljon! ;)
paprikajauhetta
valkosipulijauhetta
mustapippuria
cayennepippuria
suolaa

jäävuorisalaattia
tomaattia, kuutioituna

1 prk (200g) kermaviiliä
1 pss tacodippi-seosta


Ohje:

Tee ensin dippi kermaviilistä ja tacodippijauheesta ja laita kylmään. Ruskista jauheliha pannulla ja laita samalla suikaloitu paprika sekä hienonnetut sipuli, chili ja valkosipuli mukaan kypsymään. Mausta makusi mukaan. Tarjoa jäävuorisalaatin, tomaattikuutioiden sekä tacodipin kera.




Gourmet, gourmet.... :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole ihana ja jätä kommentti :)