keskiviikko 28. toukokuuta 2014

Chai Latte

Tähän väliin pikainen ja täysin suunnittelematon late night post, koska näin aavikon aurinkoon ja helteeseen rakastuneelle tämä kesän yhtäkkinen katoaminen ottaa aika koville. Ei sen meinaan ihan niin pitäisi mennä että se sama päivä kun saadaan vuoden viimeiset kokeet takaisin ja käytännössä alkaa kesäloma, on myös se päivä kun pitää kaivaa pitkikset uudestaan esiin. Aika upeasti jo näköjään eksyin aiheesta mutta mun tämän illan lohtu oli ihana pika-chai latte. (Eipä sillä että mun Jenkeistä tuomasta Stars and Stripes -aamuteemukista juotuna mikään voisikaan maistua muuta kuin hyvältä...). Siitä onkin jo ihan liian pitkä aika kun viimeksi tuli hörpittyä chai lattea. Tälläkin sellainen tarina taustalla että mun (toistaiseksi) viimeinen Starbucks-juoma Vegasissa oli nimenomaan Chai Latte. Eli tavallaan ihania jenkkimuistoja vaikka sillä hetkellä porasinkin silmät päästäni mun host-isän teepaitaan :DD Good times vai mitens se menikään? Anyway, en tiedä mikä idea tällä postauksella loppujen lopuksi oikein on mutta ehkä tästä joku saa jotain irti :D
Chai Latte (yhdelle):

3 dl kiehuvaa vettä
1 dl maitoa
1 pss mausteista mustaa teetä (Indian Spice/Indian Chai/Ceylon Garden... etc.)
1 tl kanelia
ripaus kardemummaa
sokeria maun mukaan


Ohje:

Laita mausteet teepussi suureen mukiin ja kaada kuuma vesi ja maito perään. Anna hautua ohjeiden mukaan. Kannattaa tosiaan laittaa mausteet ennen nesteitä jotta kardemumma ja kaneli jäävät pohjalle eivätkä häiritse juomista lilluessaan pinnalla ;)On kyllä jossain vikaa jos postaan kesäkuun vaihteessa tälläsiä talvi-iltojen lohtureseptejä mutta sellaista se ilmeisesti on kun on sattunut syntymään tälläisille epäinhimillisille lähes napapiirin leveysasteille ;) 


PS. Tällä viikolla vielä todennäköisesti monta juttua tiedossa, mm. tilauksesta tehtyä kaverin yo-kakkua sekä kaveriporukan (sisä)piknikin eväitä että pysykääs linjoilla :))


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Ole ihana ja jätä kommentti :)