keskiviikko 30. huhtikuuta 2014

Bruschetat

Hauskaa Vappuaattoa kaikille!

Törmäsin tuossa yksi päivä kuvaan bruschetoista jossain netin syövereissä ja tarpeetonta varmaan sanoakin, että vesi herahti saman tien kielelle. Sillä hetkellä päätin että mie tarvitsen vähän Italian makuja ja tomaattista herkkua mun elämään. Like ASAP. Tuloksena siis nämä mun juustoiset versiot bruchetasta, nopeaa ja helppoa Vapun pientä suolaista kuoharin kaveriksi ;)




Ainesosat (n. 5-6 leipää koosta riippuen):

vaaleaa leipää
juustoa
oliiviöljyä
1 iso sipuli
2 valkosipulinkynttä
6 tomaattia
ripaus jauhettua valkosipulia
ripaus suolaa
reippaasti pippuria myllystä
1,5 tl balsamico-kastiketta
kourallinen tuoretta basilikaa silputtuna

+ koristeeksi basilikanlehtiä sekä balsamico-kastiketta


Ohje:

Kuullota sipuli ja valkosipulit pannulla oliiviöljytilkassa. Kuutioi sillä aikaa tomaatit poistaen kannat sekä kosteat keskikohdat. Lisää tomaatit pannulle ja paista täydellä lämmöllä. Tässä kohtaa seos on vielä hyvin märkää mutta kyllä se hetken päästä kiinteytyy. Lisää mausteet, balsamico-kastike sekä aivan pieneksi hienonnettu basilika. Paahda leivät ja sulata juustoa leiville. Annostele tomaattiseosta juuston päälle ja koristele lopuksi basilikanlehdillä sekä tipalla balsamico-kastiketta.




No nyt se vasta tulikin ikävä Toscanaan. Whäääääh!


1 kommentti:

  1. Oi nam, näyttääpä hyvältä! Blogistani löytyisi pieni haaste sinulle :) http://cheerybites.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Ole ihana ja jätä kommentti :)